CBZ Zwembad onderhoud - Een poolservice voor een goed onderhouden zwembad

Heeft u een eigen zwembad, maar vindt u het onderhoud hiervan een vervelende, frustrerende en vooral tijdrovende klus?
Dan bent u bij CBZ aan het juiste adres, want wij nemen het onderhoud van uw zwembad graag van u over.

Het is namelijk heel belangrijk dat uw zwembad goed onderhouden wordt.
Wanneer het onderhoud van uw zwembad niet goed wordt uitgevoerd kan uw zwembad groen worden en irritatie of zelfs huiduitslag teweeg brengen.
Wanneer uw zwembad groen wordt moeten er chemicaliën worden toegevoegd en kan het zijn dat u soms dagen niet kunt zwemmen, maar het is ook heel belangrijk dat uw zwembad vrij blijft van bacteriën. En daar zorgen wij van CBZ voor.


U ziet, u kunt het onderhoud van uw zwembad beter overlaten aan een professioneel poolservice bedrijf.

Wanneer u het onderhoud van uw zwembad zelf doet, kunt u soms meer slecht dan goed doen voor uw zwembad en dat zonder het zelf te weten.
U moet namelijk op veel kleine details letten, zoals de PH-waarde van het water, de filters van de zwembadpomp, het chloorgehalte, enz.

De PH-waarde en het chloorgehalte moeten altijd zeer goed nagekeken worden, want anders zal uw zwembad groen worden door de vorming van algen in het water.

Bij het onderhoud van een zwembad komen nog meer dingen kijken en daarom is het belangrijk om het onderhoud over te laten aan een professionele poolservice, want wij beschikken over de nodige vakkennis en ervaring.