Pilar de la Horadada 

Pilar de la Horadada ligt op 3 km landinwaarts van het strand van Las Villas en El Mojon.  De luchthaven San Javier ligt op ongeveer 25 minuten rijden naar het noorden, en ongeveer een uur rijden naar de luchthaven van Alicante. Pilar de la Horadada heeft een ideale ligging dicht bij de veilige zandstranden van de Mar Menor. De regio is grotendeels agrarisch, omgeven door moestuinen, boomgaarden, citrusbomen en pastorale boerderijen.stranden
De stad ligt dicht bij een kustlijn van fijn zand en heldere waterstranden, afgewisseld door aantrekkelijke inhammen, die allemaal een compleet dienstenaanbod bieden.

Aan de kust is een volledig aanbod aan watersporten beschikbaar. De stad heeft uitstekende sportfaciliteiten voor atletiek en voetbal en paardrijden faciliteiten zijn beschikbaar in de buurt.
Het centrum van Pilar de la Horadada is een winkelparadijs met vele boetieks, banketbakkers, banken en gokstudio's aan de belangrijkste Calle Mayor. 
Pilar de la Horadada heeft een typisch mediterraan klimaat, met een koele zeebries in de zomer en bescherming door de omliggende bergen tegen de koude noordenwinden in de winter. Met  gemiddelden van bijna 3.000 uren zonneschijn per jaar en de gemiddelde temperatuur overschrijdt gemakkelijk 20 graden.

Vanaf €200pw poets € 85,- 

 

 

luxe 4 pers. App 

luxe 4 pers. App.